Askimbadet VS Østfoldbadet & BLOGGOPPMERKSOMHET

Hellu!

Dere ser jo overskriften. Er jo selvfølgelig en grunn til dette da, og det er jo at jeg skal dit i morgen :) Med Jeanette, Cecilie og Kent. Men så sitter jeg her og tenker da. Hva er det man egentlig skal kalle det? Er det Askimbadet i Østfold, eller Østfoldbadet i Askim. Blir nesten helt forvirret av å skrive dette jeg, men jeg vil altså høre din mening om hva du tror er riktig, og hva du pleier å kalle "dette stedet" :P Tror jeg personlig velger å kalle det "Østfoldbadet".Har du vært på østfoldbadet?

Baklager at det har vært lite blogging. Har ikke sånn alt for mange lesere, så tror ikke verden går under som om at jeg hadde vært en topplisteblogger. Topplistebloggerne får jo ganske mye oppmerksomhet mener nå jeg. Sikkert ikke så enkelt som mange tror det skal være. Tror hvertfall ikke jeg. Alle har jo sine personlige problemer i hverdagen, men nå er det jo ikke alt av det mest personlige man øsnker å dele med hele Norge, selvom man kanskje skulle trodd det.

Har ikke blogget siden tirsdag. Det vil si at jeg ikke har fortalt hvordan det gikk å stå slalom for første gang. Det gikk bra! Skal jeg kanskje utdype litt mer? Oppoverbakkene var morsomme, og nedoverbakkene var morsomme, men på flaten var det et mareritt, samt fallene mine. Man kan vel ikke si man har stått ordentlig i bakken uten å ha falt en eneste gang. Enig? Jeg falt altså noen ganger, men på grunn av anklene mine gjorde det så vondt. (Har stive ankler, og problemer med leggene). Man kan jo ikke akkurat unngå å falle, så da får vi se om Kent får dratt meg opp i bakken flere ganger, Det er jo trossalt i barnebakken jeg hører hjemme =)I dag har jeg bare slappet av, hatt en liten time hos legen(ikke noe alvorlig) og faktisk kjøpt meg en ny topp. Fy, skamme meg. Har egentlig lovt meg selv og ikke kjøpe klær på en stund for jeg må spare til sommern, men den var såå fiiiin :)


Hva syns du? Fra Kapphal til 149,50 (25% avslag)Dagens outfit:
Ullsokker: Mormors strikkede
Bukse:Bik Bok
Topp: Gina Tricot
Tunica: Cubus
Skjerf: Julegave fra Jeanette

Nå tror jeg at jeg kanskje skal ta meg en liten annsiktsmaske før jeg legger meg. Den begynner sikkert å tørke litt ut i og med at pakken er åpen, også burde jeg kanskje lese litt videre i "The Boy in the striped Pyjamas".

Hva har du gjort i kveld?

- Anja

9 kommentarer

rebeccahjelmervik

25.02.2010 kl.22:38

har ikke vært det :-)

fint outfit!

<3 Helene Victoria

26.02.2010 kl.00:15

Sv: Det er mine egne negler faktisk :) Jeg har laget et tidligere innlegg i januar om hvordan jeg gjør det. MYE billigere enn å kjøpe negler. Så bare gå inn på januar så kan du se :)

HegeKristin

26.02.2010 kl.00:46

fin kjole:) har vært på shopping i dag.

CHARLOTTE ü

26.02.2010 kl.00:48

Østfoldbade i Askim, synes jeg! :-)

Bestefaren min bor i Askim, og jeg er på besøk der hver sommer, nesten, så da bruker vi å være der. :-)

Stineflis.blogg !!

26.02.2010 kl.00:48

Fin outfit =)

martine910

26.02.2010 kl.00:50

Fin outfit :)

Anette

26.02.2010 kl.00:59

Jeg kaller det Østfoldbadet ;D

Har vært der noen ganger opp igjennom åra.. Men har blitt litt lei :P

Stian

17.06.2010 kl.15:38

Hei!

Det offisielle navnet er jo Østfoldbadet. Men som badevakt og ansatt her på Østfoldbadet, så kan jeg allikevel se hvorfor du velger å stille deg selv (og andre) dette spørsmålet. Hehe, er nemlig fler enn deg som omtaler vårt kjære badeland som "askimbadet". Senest her om dagen ringte en kvinne. Når jeg tar telefonen sier jeg jo av ren vane: "Østfoldbadet, det er Stian". Det blir stille i den andre enden. "Har jeg kommet til Askimbadet nå, spør kvinner forsiktig i den andre enden? " Hehe. "Ja nå har du kommet til Østfoldbadet" svarer jeg litt lattermildt. Plutselig får jeg et opptattsignal i den andre enden. Kvinnen trodde nok hun hadde ringt feil. Det morsomme med denne historien vil jo kanskje være hvordan hun fikk tak i nummeret vårt. Offisielt er det jo ikke noe som heter "Askimbadet". Poenget mitt er hvertfall at det er fler enn deg som undres. Naturlig nok har dette av praktisk betydning lite å si, så lenge man kommer på besøk til oss:-)

Så når innlegget som egentlig bare skulle bli en liten kommentar nå ble en liten, kort historie, så kan kan jeg jo alltids slenge på litt reklame og be alle som leser dette om å besøke våre flotte nettsider:

www.ostfoldbadet.no. -Nb! Husk at vi har studentrabatt også! :-)

mvh

Stian, badevakt Østfoldbadet i Askim:)

http://mar10neeee.blogg.no/

06.02.2011 kl.12:54

Ja det har jeg :)

Fin blogg^^

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

her kan du skrive hva du vil


Hvor ofte er du innom bloggen min?
Er fast leser
Er innom innimellom
Er innom hvis du har postet nye innlegg (venn/bloglovin/facebook)
Kom tilfeldigvis innom
  
pollcode.com free polls
Norske blogger

Kontakt


din epost adresse


KategorierArkiv
gratisdesign av Tonjemt
hits